Hola mama i papa!

Mireu tot el que fem a l'escola!!!

divendres, 19 de juny del 2015

FINS DEMÀ

5 comentaris:

Inma ha dit...

Preciós!!!!!!
Moltes gràcies a vosaltres per tot el que feu pels nostres nens!!!sou unes craks!!!
Inma, mama del Xavi

Joan sole ha dit...

Mil gracias!!

Es precioso estoy encantadisima de que haya ido a la granja escola y sobre todo encantadisima con las profes del saltiro.

MªCARMEN mami Gerard Solé

Unknown ha dit...

Es impresionante el trabajo que haceis con nuestros peques. Estamos superorgullosos de que nuestra "enana" haya ido a esta guardería y sobre todo que el equipo del Saltiro le ayude a formarse como persona. Gracias por ayudarnos a poner la primera piedra de la persona que será en el futuro.
Tenías razón Ruth "el mundo es para los valientes" y mi peque lo es. A nosotros nos ha dado una lección para que no nos preocupemos tanto y confiemos en ella.
Gracias a toda la familia del Saltiro.

JUAN Y CRISTINA papas de JANNA.

Unknown ha dit...

BONA NIT.. M´han encantat tots els videos que heu anat publicant pero sobretot aquest ultim, que es super emotiu..no em canso de veure.l.. estic super orgullosa de tot el que heu fet u i feu pels tots els neus i en especial per la meva petita.. que ja fa quasi 2 anys quan va entrar en El SALTIRO ERA UNA BEBE QUE NI CAMINAVA..ella ha crecut amb vosaltres..

Nosaltres no vem dubtar ni un moment en portar-la a la granja-escola per com es ella i per la confiança que totes les mestres ens heu donat al llar d´aquest quasi be 2 anys..

m. ha encantat tot el que heu fet aquest dies..

ANNA mami Anna RECASENS…

MIL GRACIES PEL VOSTRE CARINYO

Saltiró ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris, ens fan molta, moltíssima il·luisió, de veirtat.
Ens agraden tant que ja no ens cal tenir àvia !!!